BLIV UDSTILLER

KarriereTanken er en uddannelses- og karrieremesse, som giver organisationer og uddannelsesinstitutioner en unik mulighed for at møde de digitale indfødte på ungdomsuddannelserne. Som udstiller på KarriereTanken, kommer du i direkte dialog med studerende på gymnasialt niveau, som står over for et hav af uddannelses- og karrieremuligheder.
Læs mere og tilmeld dig som udstiller herunder

KARRIERETANKEN

Med KarriereTanken møder du gymnasieelever fra forskellige gymnasier og fra flere studieretninger (HHX, STX, HTX & HF). Rammen for KarriereTanken er Dialogområdet, hvor formålet er at fortælle gymnasieeleverne om uddannelses- og karrieremuligheder. Som udstiller på KarriereTanken får du endvidere mulighed for at afvikle mindre foredrag / karriereoplæg for gymnasieeleverne og gøre dem opmærksomme på de uddannelse-, karriere- og jobmuligheder, din organisation eller uddannelsesinstitut har at tilbyde.
KarriereTanken er en uddannelses- og karrieremesse for både videregående uddannelser, virksomheder, højskoler m.m. 

SÅDAN FORDELES ELEVENS TID PÅ KARRIERETANKEN

De deltagende elever har på forhånd fået tildelt en fast besøgstid til KarriereTanken. Besøget foregår i tidsrummet 09.00 – 15.00, og hver elev bruger i alt 90 minutter på KarriereTanken. Når eleverne ankommer, starter de i Dialogområdet, hvor de er i 45 minutter. Derefter deltagerne i to Karriereoplæg, der begge varer 20 minutter. Der er fem minutter til at skifte fra det første til det andet Karriereoplæg.

DIALOGOMRÅDE 45 MIN

  • Åben dialog mellem udstillere (virksomheder & uddannelsesinstitutioner) og gymnasieelever
  • Indblik i uddannelses-, karriere- og jobmuligheder
  • Afklaring og forventningsafstemning
  • Når gymnasieeleverne går videre fra dialogområdet, ankommer et nyt hold gymnasieelever

Karriereoplæg 20 MIN

  • Efter Dialogområdet vælger hver gymnasieelev det karriereoplæg, de ønsker at overvære
  • Karriereoplæg / foredrag på KarriereTanken er din uddannelses eller organisations fortællinger, der giver et realistisk indtryk af det faglige niveau, fremtidsmuligheder samt karriereperspektiv
  • Som Karriereoplægsholder får du min 3 x 20 minutters direkte taletid overfor de nysgerrige gymnasieelever

5 MIN SKIFT TIL NYT KARRIEREOPLÆG

Karriereoplæg 20 MIN

  • Efter første Karriereoplæg, går gymnasieeleverne videre til andet Karriereoplæg
  • Karriereoplæg er din mulighed for at inspirere og vejlede gymnasieeleverne om, hvilke fremtids- og karrieremuligheder de får hos dig

90 MIN I ALT

SKOLEBESØG

KarriereTanken besøger en lang række gymnasiale uddannelser på tværs af Danmark. Se alle deltagende organisationer og uddannelsesinstitutioner og få en oversigt over alle vores skolebesøg her.

Følg KarriereTanken på Instagram

#KARRIERETANKEN

FOMO? Så følg os på Instagram, hvor du kan møde dedikerede repræsentanter fra de mange spændende uddannelser og brancher, som deltager på #karrieretanken.