BLIV UDSTILLER

KarriereTanken er en uddannelses- og karrieremesse, som giver virksomheder og uddannelsesinstitutioner en unik mulighed for at møde de digitale indfødte på ungdomsuddannelserne. Som udstiller på KarriereTanken, kommer du i direkte dialog med studerende på gymnasialt niveau, som står over for et hav af uddannelses- og karrieremuligheder.
Læs mere og tilmeld dig som udstiller herunder

KARRIERETANKEN

Med KarriereTanken møder du gymnasieelever fra forskellige gymnasier og fra flere studieretninger (HHX, STX, HTX & HF). Rammen for KarriereTanken er Dialogområdet, hvor formålet er at fortælle gymnasieeleverne om uddannelses- og karrieremuligheder. Som udstiller på KarriereTanken får du endvidere mulighed for at afvikle mindre foredrag / karriereoplæg for gymnasieeleverne og gøre dem opmærksomme på de uddannelse-, karriere- og jobmuligheder, din virksomhed eller uddannelsesinstitut har at tilbyde.
KarriereTanken er en uddannelses- og karrieremesse for både videregående uddannelser, virksomheder, højskoler m.m. 

SÅDAN FORDELES ELEVENS TID PÅ KARRIERETANKEN

De deltagende elever har på forhånd fået tildelt en fast besøgstid til KarriereTanken. Besøget foregår i tidsrummet 09.00 – 15.00, og hver elev bruger i alt 90 minutter på KarriereTanken. Når eleverne ankommer, starter de i Dialogområdet, hvor de er i 45 minutter. Derefter deltagerne i to Karriereoplæg, der begge varer 20 minutter. Der er fem minutter til at skifte fra det første til det andet Karriereoplæg.

DIALOGOMRÅDE 45 MIN

  • Åben dialog mellem udstillere (virksomheder & uddannelsesinstitutioner) og gymnasieelever
  • Indblik i uddannelses-, karriere- og jobmuligheder
  • Afklaring og forventningsafstemning
  • Når gymnasieeleverne går videre fra dialogområdet, ankommer et nyt hold gymnasieelever

Karriereoplæg 20 MIN

  • Efter Dialogområdet vælger hver gymnasieelev det karriereoplæg, de ønsker at overvære
  • Karriereoplæg / foredrag på KarriereTanken er din uddannelses eller virksomheds fortællinger, der giver et realistisk indtryk af det faglige niveau, fremtidsmuligheder samt karriereperspektiv
  • Som Karriereoplægsholder får du min 3 x 20 minutters direkte taletid overfor de nysgerrige gymnasieelever

5 MIN SKIFT TIL NYT KARRIEREOPLÆG

Karriereoplæg 20 MIN

  • Efter første Karriereoplæg, går gymnasieeleverne videre til andet Karriereoplæg
  • Karriereoplæg er din mulighed for at inspirere og vejlede gymnasieeleverne om, hvilke fremtids- og karrieremuligheder de får hos dig

90 MIN I ALT

SKOLEBESØG

KarriereTanken besøger en lang række gymnasiale uddannelser på tværs af Danmark. Se alle deltagende virksomheder og uddannelses institutioner og få en oversigt over alle vores skolebesøg her.