OM KARRIERETANKEN LIVE

KarriereTanken LIVE er et nyt onlineformat af vores populære uddannelsesmesse, der afvikles omkring i landets byer, hvor vi samler gymnasierne og livestreamer en række spændende karriereoplæg fra organisationer og uddannelsesinstitutioner som en del af elevernes undervisning. KarriereTanken LIVE har til formål at inspirere de unge til valg af uddannelse og samtidig informere om karrieremulighederne.

Vi tager unge og deres uddannelse seriøst og har beskæftiget os med uddannelses- og karrieremesser siden 1996. Vores mission er at være de bedste til at matche de unge med uddannelse og karriere igennem den rette information, inspiration og vejledning.

En del af Manova

KarriereTanken LIVE og KarriereTanken er en del af Manova. I Manova er vi eksperter i at tiltrække, fastholde og udvikle den unge generation. Siden 1996 har vi beskæftiget os med at matche unge med job og uddannelse, og vi har stor indsigt i den unge generations præferencer og holdninger til uddannelse, job og karriere. Denne indsigt har vi opnået ved at møde de unge på uddannelses- og karrieremesser og ved at udvikle unge talenter på team- og rekrutteringskurser.

 

Vi har også indsamlet stor viden om de unge ved intelligent brug af data og teknologi, som vi bruger i kampagnestrategier og i analyser af de unge. Derfor kan Manova yde en sammenhængende og kompetent rådgivning til vores kunder.

 

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om KarriereTanken LIVE eller KarriereTanken.

Josephine V. J. Rasmussen
T: 38 15 00 22
jvjr@manova.dk
Projektkoordinator

Anders Eriksen
T: 38 15 00 34
ae@manova.dk
Chef for KarriereTanken

Simon Kjær Jensen
T: 38 15 00 20
skj@manova.dk
Kundeansvarlig