KARRIERETANKEN LIVE

KarriereTanken LIVE handler om dig og om, hvilke videregående uddannelser og karrieremuligheder, der venter dig efter gymnasiet. Der er utrolig meget at vælge imellem, og KarriereTanken LIVE hjælper dig med at finde det, der bedst passer til dig.

Igennem 90 minutter bliver du præsenteret for fire forskellige karriereoplæg, der bliver streamet direkte ud i din undervisning. Undervejs har du mulighed for at chatte med oplægsholderne, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål vedrørende den enkelte uddannelse.

Det er vigtigt, at du er nysgerrig og åben for inspiration. Måske opdager du en uddannelse du ikke vidste fandtes. Måske finder du ud af at den uddannelse, som du troede du skulle starte på, alligevel ikke lige er dig! Vi kan i hvert fald love dig, at du bliver klogere på dine fremtidsmuligheder.

KarriereTanken LIVE er en del af din undervisning og obligatorisk.

Sådan foregår KarriereTanken LIVE for dig som Elev

OBS! KarriereTanken LIVE er en del af din undervisningen og derfor obligatorisk. Hvis du ikke følger med i arrangementet får du derfor fravær.

forberedelse og materiale

Før du deltager i KarriereTanken LIVE, er det en god idé at du forbereder dig. Vi har distribueret noget forskelligt materiale om de enkelte oplægsholdere til dit gymnasium, som du kan dykke ned i. Du kan også finde mere information på oplægsholdernes hjemmesider.

 

Se hvilke oplægsholdere der kommer på dit gymnasium her.

 

 

Log på KarriereTanken LIVE

Hvert arrangement består af en introvideo og en række karriereoplæg, hvor du i alt skal vælge fire oplæg à 20 minutter. Du vælger ét oplæg ad gangen.

Du skal logge på KarriereTanken LIVE via et link du finder på Lectio eller i dit skema.

HUSK: For at deltage i KarriereTanken LIVE skal du bruge følgende:

  • Computer eller laptop
  • Et sæt høretelefoner
  • En aktiv e-mail

 

din karrierevejledning

På det skemalagte tidspunkt går KarriereTanken LIVE online. Du skal være klar foran din computer 10 minutter inden arrangementet starter.  Sådan her logger du på:

1) Efter introduktionsvideoen skal du vælge dit første oplæg.

2) For at deltage i oplægget skal du logge ind med dit fornavn, efternavn og e-mail.

3) Gentag processen med dit 2., 3. og 4. oplæg.

 

* For at deltage i KarriereTanken LIVE kræver det, at du registrerer dig med din e-mail. Vi bruger ikke din e-mail efterfølgende.

 

 

Livechat med oplægsholderne

Under de enkelte karriereoplæg har du mulighed for at chatte med oplægsholderne. De vil gøre deres bedste for at besvare dine spørgsmål og guide dig til, hvor du kan søge mere viden.

Sørg for at bede om oplægsholderens kontaktinformation, hvis du er blevet nysgerrig og vil have mere information.

Husk at holde den gode tone.

 

Klar, parat…

Før du deltager i KarriereTanken LIVE, skal du bruge lidt tid på at forberede dig. Det kan du gøre ved at søge mere information om de deltagende oplægsholdere på deres hjemmesider eller igennem det materiale vi har distribueret til dit gymnasium.

 

Du kan også forberede dig ved hjælp af en række refleksionsøvelser. Øvelserne hjælper dig til en mere målrettet chat med uddannelserne og til at vælge de rigtige karriereoplæg. De hjælper dig også til at få mest muligt ud af KarriereTanken LIVE, og til at træffe det rigtige valg om din videregående uddannelse og karriere.