DIN DAG PÅ KARRIERETANKEN

Når du besøger KarriereTanken i dit nærområde, bliver du inspireret og klogere på dit kommende valg af videregående uddannelse og karrieremuligheder. Vær nysgerrig og åben over for nye indtryk og uddannelser, du ikke vidste eksisterede, og lad dig inspirere.

DIALOG MED UDDANNELSER 45 MIN

Dialog med virksomheder

I dialogområdet kan du stille spørgsmål og tale med studerende fra videregående uddannelser samt repræsentanter fra virksomheder om dine overvejelser om valg af uddannelse og karrieremuligheder.

FØRSTE KARRIEREOPLÆG 20 MIN

Dialog med virksomheder

Du skal vælge to Karriereoplæg, når du besøger KarriereTanken. Når du ankommer, får du udleveret en guide, som fortæller dig, hvilke Karriereoplæg du kan vælge imellem. Det giver dig mulighed for at høre forskellige og inspirerende oplæg om uddannelse og karriere i 2 x 20 minutter.

ANDET KARRIEREOPLÆG 20 MIN

Dialog med virksomheder

De to Karriereoplæg bidrager med nærværende fortællinger fra virksomheder og videregående uddannelser. Oplæggene giver et realistisk billede af uddannelsernes faglige niveau og krav samt dine karrieremuligheder. Læs mere om de virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der besøger KarriereTanken.

KLAR, PARAT ….

Før du besøger KarriereTanken, skal du bruge lidt tid på at forberede dig ved hjælp af en række refleksionsøvelser. Det hjælper dig til en mere målrettet dialog med uddannelserne og til at vælge de rigtige karriereoplæg.

#KARRIERETANKEN

FOMO? Så følg os på Instagram, hvor du kan møde dedikerede repræsentanter fra de mange spændende uddannelser og brancher, som deltager på #karrieretanken.